Etkinlik Ön Kayıt


Bu adımda talep etmiş olduğunuz etkinliğe ön kayıt yaptırmaktasınız. Ön kayıt adımını tamamladıktan hemen sonra kesin kayıt için sizlerle irtibata geçeceğiz. Size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizin doğruluğunu teyit ediniz.

Etkinlik Hakkında

Veri Bilimcileri için Linux

5 Gün (30 saat) Orta Sınıf / Online Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

"Veri Bilimcileri için Linux" eğitim içeriği, veri bilimi alanında faaliyet gösteren profesyonellerin Linux işletim sistemini başlangıç seviyesinden itibaren kavramalarını ve etkin bir şekilde kullanmalarını hedefleyen kapsamlı bir rehber sunmaktadır. Eğitim, temel kavramlar, Linux dağıtımları, kullanıcı deneyimi, komut satırı işlemleri, dosya yönetimi, kullanıcı odaklı işlemler, temel veri bilimi araçları, Linux komut satırı ve Bash scripting, veri dağıtımı ve işbirliği, son olarak da Docker temelleri gibi geniş bir yelpazede konuları içermektedir. Her bir modül, katılımcılara Linux'un temel kavramlarından başlayarak, komut satırı işlemleri, dosya yönetimi, kullanıcı odaklı işlemler, veri bilimi araçları ve Docker temellerine kadar uzanan geniş bir yelpazede bilgi sunmaktadır. Eğitim içeriği, hem teorik anlatımlar hem de uygulamalı örnekler ile katılımcıların kavramları daha iyi anlamalarını ve pratik beceriler kazanmalarını sağlamaktadır. Bu eğitim, veri bilimi alanında çalışanların Linux'u etkin bir şekilde kullanabilmeleri için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlayarak, güçlü bir temel oluşturmayı amaçlamaktadır.

Etkinlik İçeriği

Eğitmen : Abdullah Kise

Yer : Online

Ücret : ₺ 33.150 + kdv (%20) | 39.000 + kdv (%20) (%15 ↓)

Durum : Genel Katılıma Açık

Kontenjan : 10

19

Şubat 2024

Başladı
  • Eğitim 10:00-17:00 saatleri arasında 5 gün (30 saat) olarak düzenlenmektedir.
  • Eğitim Online olarak gerçekleşmektedir.
  • Eğitim boyunca eğitmen eşliğinde demolar yapılmaktadır. Eğitimi kolayca takip edebilmeniz için çift ekran kullanmanız önerilir.
  • %80 devam oranına sahip katılımcılarımız için eğitim sonunda doğrulanabilir Devcosci Bilişim, Danışmanlık ve Eğitim katılım sertifikası verilmektedir.
  • Eğitim sonrasında da eğitmenlerimizle irtibat kurabilir, veri ve analitik teknolojilerde istişarelerde bulunabilirsiniz.
  • Bu eğitime kesin kayıt yaptıran katılımcılarımız, bir yıl içerisinde kayıt yaptırdıkları herhangi bir eğitimde kullanabilecekleri %10 indirim hakkı kazanır.

Ön Kayıt Formu

Sizleri etkinlikte görmekten memnuniyet duyarız.

Ad
Soyad
E-Posta
Telefon
Kurum
Ünvan
Açıklama
Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni 'ni ve Açık Rıza Metni 'ni Okudum.